B'Elanna Torres

 

 

B'Elanna is geboren op 26 Februari 2000. Ze is geboren in Almeren bij Marielle Lubbers. Ze was het kleinste kitten in Zelda's eerste nest en de enige met het zilver van haar moeder in haar vacht. Ze is zwart-zilver schildpad smoke met wit. Ze is vernoemd naar de halve Klingon uit Star Trek Voyager en heeft ook wel wat van dat karakter.

Het eerste jaar van haar leven is ze een ontzettende wildebras geweest, rennen en springen was haar favoriete bezigheid. Ze is er een van uitersten, heel speels, heel slaperig, heel veel boevenstreken en heel aanhankelijk. Ze kon echt schreeuwen om aandacht. Als ze niet op het moment, dat zij wil geknuffeld wordt, bleef ze net zo lang schreeuwen tot ze haar zin kreeg. 

Ze is nu 6 jaar oud en nog steeds heeft nog steeds speelse buien.

Geen kitten is veilig voor haar. Al het kittenspul zijn haar kleintjes. De foto hieronder is dus ook niet haar eigen nest maar dat van een andere poes.

Bij haar eerste optreden op een show (op de leeftijd van 7 maanden), de kittenmiddag van de Maine Coonclub kreeg B'Elanna een U1 en werd ze genomineerd voor Best in Show. Bij 11 maanden kreeg ze een U1 op de show in IJmuiden.

B'Elanna is nu mijn eerste maine-coon poes en ze heeft al gezelschap gekregen van meerdere poezen en een katers.

 

 

setstats 1

setstats 1